Saturday 4 August 2007

Namaste!

Des d'Allahabad, Uttar Pradesh, India. No fa ni una setmana que soc aqui i encara estic en proces d'adaptacio.

Estic treballant com a voluntaria en el College of Continuing and Non-Formal Education, adjunt a la Allahabad Agricultural Institute-Deemed University. Visc en una comunitat d'unes 20 persones entre estudiants, professors, staff (personal) i demes. Cal dir que durant el dia hi ha forca mes gent treballant per aqui. La majoria de la gent amb qui convisc es india, tot i que hi ha alguns estudiants que son del Nepal o Myanmar (Birmania) i part del staff es japones.

La meva feina? Oficialment soc fotografa, assitent del professor Samir i professora d'angles. De feina no crec que me'n falti.


Allahabad location within India

From Allahabad, Uttar Pradesh, India. It's been less than a week since I arrived and I'm still adapting myself.

I'm volunteering in the College of Continuing and Non-Formal Education, next to Allahabad Agricultural Institute-Deemed University. I live in a community of 20 people including participants, teachers, staff and others. During daytime there are more people working around here. Most of the people I live with are indian, although some participants come from Nepal or Myanmar and some people from staff are japanese.

My work? I am the assistant of the theacher Samir, english teacher and photographer. I don't think I'll have time to get bored.

Dixit: "This is India, you know?"

4 comments:

Unknown said...

Madam Pia,

Catalunya:9,30
Allahabad:18,00

Dia plujós a Catalunya i dia plujós a Allahabad, jejejeje. Deuen ser 2 de les poques coses que hi ha en comú tot i que.... de fet... ara mateix, Catalunya i Allahabad son dos indrets del món agermanats.. units per una intrèpida i fantàstica fotògrafa anomenada Madam Pia ;)

Contenta estic de veure que estàs bé i que ets la fotografa oficial.

Cursiós que estiguis envoltada de japonesos..., jejee

Mica en mia t'aniràs sentint menys i menys (des)ubicada.

Dissabte 11 desapareixo fins el 6 de setembre però no et preocupis que buscaré un ordinador per veure com estàs i anar deixant comentaris al teu blog !!

PIA, just take care ma petite!

Et trobem a faltar però si tu estàs bé, nosaltres tmb! Me'n alegro per tu princesa and remember: No pensis en el que t'han tret sino en el que t'han donat!.

Aprofita l'experiència,

Keep in touch,

La teva Alex ;)

Anonymous said...

Que pasa Pia!!
Veig que no et costa res acostumarte al mon!Ets una ciutadana del mon, com t´envejo, jo que vaig a Mollo i per a mi ja es lluny...
Et trobem a faltar, l´estiu ja es a sobre, pero estem apinyats.
Disfruta molt i viu intensament.
Un petonas dels que fa impacte!
T´estimo! Tiu Nono

Anonymous said...

Namasteeeeeee, salutacios desde Europa, un petonarro i a disfrutar de la gastronomia india....records de can paelles....

Anonymous said...

hola ..muchos saludos desde polonia..que tengas buenos recuerdos...que suerte tienes!!!!.. tambien quiero estar en india..

muchos besos
kaska